Feloszlatás, testületi ülés videó, választási dátum

Ezt a weboldalt azzal a céllal indítottam, hogy a Várost érintő ügyek megvitatására módot teremtsek, és az Internet adta lehetőséggel élve szeretném személyesebbé tenni a városlakókkal való párbeszédet.
Önkormányzati Választás, szavazás Mohács 2020, Testület feloszlatás

Tisztelt Választópolgárok!

Nem véletlen, hogy így szólítom meg Önöket. Mint a város Polgármestere, örömmel vettem tudomásul, hogy a Helyi Választási Bizottság nem tétlenkedett, és szeptember 27-re tűzte ki az időközi választás időpontját. A hétfői nappal feloszlatta magát a Képviselőtestület és időközi választások lesznek Városunkban. Addig mindenki marad a helyén és a megszokott módon végzi munkáját, nem marad vezetés nélkül a Város.

Szeptember 27. nagyon közel esik Szekó József halálának évfordulójához. Bízom benne, hogy az évforduló nem fogja újra feltépni a sebeket. A választás végeztével lecsillapodnak a kedélyek, és mindenki nyugodt szívvel tekinthet a jövőbe.

Egy fejezet végérvényesen lezárult tavaly ősszel Mohács történetében. Az pedig csak a sors játéka, hogy napra pontosan egy új fejezet nyílik!

Hiszem, hogy megérett Mohács a változásra! Hiszem, hogy Mohács dolgaiba Önnek is van beleszólása! Hiszem, hogy MOHÁCS MINDENKIÉ!

Tisztelettel kérek minden szavazásra jogosult mohácsi lakost, hogy az adott napon mondja el véleményét szavazatával.

Két nagyon fontos információ, ami a mai testületi ülésen a legnagyobb hangsúlyt kapta:

  • 1. A testület elfogadta a polgármesteri beszámolómat. A napirendről levételre került több kényes kérdés. 
  • 2. Megszavazták, hogy az ellenőrzésekre felkért független szakértők, ügyvédek jogköre megszűnik. Ennek következtében a folyamatban lévő vizsgálatok leállnak. A korábbi szakértők kerülnek újra pozícióba.

Továbbra sem fogok rábólintani súlyos szakmai hiányosságokra, a közpénz eltékozlására. Bízom benne, hogy a közös munka meghozza gyümölcsét.

Minden hivatalos információ a Mohácsi időközi önkormányzati választásról: kattintson ide!

Ezek ismeretében Önnek mi a véleménye? Írja meg nekünk!✍️

Csorbai Ferenc

Csorbai Ferenc

polgármester - "Mohács Mindenkié!"

Szóljon hozzá

Ossza meg az ismerőseivel is!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn