Ezt a weboldalt azzal a céllal indítottam, hogy a Várost érintő ügyek megvitatására módot teremtsek, és az Internet adta lehetőséggel élve szeretném személyesebbé tenni a városlakókkal való párbeszédet.
id. Csorbai Ferenc díj

Döntöttek a kamarai díjak kitüntetettjeiről

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Kitüntetési Rendje alapján a kamara elnöksége döntött a kamarai díjak kitüntetettjeiről.
Polgármesterként az én tisztem volt átadni a mohácsi kitüntetetteknek a díjakat.

Az átadó ünnepségen, a bírálók rengeteg tehetséges embert emeltek ki kimagasló teljesítményük és munkásságuk miatt. Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen két – a városunknak is – fontos díjat együtt adhattam át Kiss Ferenccel, a PBKIK elnökével a kiválasztottaknak.

A Mohácsi Szakképzési Díj kitüntetettje Havasi István lett, aki az 5 Íz Kft. ügyvezetője, emellett pedig elismert vendéglátóipari szakember. Elhivatott a vendéglátás iránt, amit mi sem bizonyíthatna jobban, mint, hogy több évtizede oktatja a fiatalokat a pálya csínjára-bínjára.

A Mohácsi Idegenforgalmi Díjat a Dunamenti Halfesztivál szervezői vehették át. Nem is csoda, hiszen ez a gasztro-kultúrális esemény egyediséget teremtett azáltal, hogy a rendezvényen szinte az összes Duna menti halcsárda képviselője megtalálható.

A fent említett díjak mellett, a szívemhez az Életmű Díj áll a legközelebb, hiszen azt édesapám, id. Csorbai Ferenc vehette át. A díjat Síkfői Tamás a Pécs-Baranyai Ipar Kamara elnöke és Miseta Attila, a PTE egyetem rektora adta át neki. Édesapám a Korrekt Kft. alapítója, 20 éven át volt a kamara mohácsi elnökségének aktív tagja. Nagyon büszke vagyok rá!

Gratulálok minden jelöltnek és díjazottnak, hiszen példaértékű a munkásságuk!

#CsorbaiFerenc #Mohács #pécsikamara #gratula

Csorbai Ferenc

Csorbai Ferenc

polgármester - "Mohács Mindenkié!"

Szóljon hozzá

Ossza meg az ismerőseivel is!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn