Ezt a weboldalt azzal a céllal indítottam, hogy a Várost érintő ügyek megvitatására módot teremtsek, és az Internet adta lehetőséggel élve szeretném személyesebbé tenni a városlakókkal való párbeszédet.
Csorbai Ferenc Instagram

„Mi van az Instáddal Apa, nem tudod, hogy ott is fent kell lenni!?”

Kaptam az arcomba, az amúgy jogos kérdést és felszólítást egyben a gyermekeimtől a minap.

Igencsak tágra nyílt szemekkel néztek rám, a következő kérdéseket hallva: “Na akkor ez most pontosan micsoda? Mire is jó ez az Instagram? Miért is kéne nekem ilyen? Ja, hogy van is már ilyenem?”

Mert magánszemélyként, mint megtudtam van profilom, de gondolom kitalálta, hogy eddig nem használtam túl sűrűn. Így hát a gyerkőcök segítségével kicsit körbejártam a témát, utána olvastam és rájöttem, hogy pont egy ilyen felületet kerestem.

Hogy miért is érzem szükségét? Azért, mert ez az a platform, melynek használatával jobban megismerhet engem, a Ferit. Ide nyugodtan tehetek fel családiasabb képeket, videókat. 

Hiszen a politikai hivatásomon kívül ugyan olyan hétköznapi ember vagyok, mint Ön. Van családom, feleségem, gyermekeim. Finomakat főzünk, eszünk, jókat beszélgetünk, tanulunk, színházba és moziba járunk, zenét hallgatunk, pihenünk, és nyaralunk. Családapaként én is kiviszem a szemetet, bevásárolni megyek, és néha még Busónak is öltözöm.

Úgy gondolom ez a felület a legalkalmasabb arra, hogy a dolgos hétköznapokon kívül megmutassam ezt a közvetlenebb énemet is azoknak, akik kíváncsiak rá.

Ha Ön is közéjük tartozik, akkor látogasson el Instagram oldalamra és kövessen. Nézzen be hozzánk!

Klikk ide▶️ https://www.instagram.com/csorbaiferenc/

Csorbai Ferenc

Csorbai Ferenc

polgármester - "Mohács Mindenkié!"

Szóljon hozzá

Ossza meg az ismerőseivel is!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn